Vi har fest och du är inbjuden!

Jag och min kompis Stef Gaines gör historier om livet. Vi gör båda självbiografiska historier (dagboksserier, kan man kalla dem också). I våras blev vi båda klara med nya historier. Stef hade jobbat länge på historien Björnen och Prinsen, och jag är glad att jag lyckades övertyga henne att vi skulle ha en fest ihop 🙂 Det är så när man gör egna historier, egna berättelser (syr egna kläder) så kan man få en avsmak inför det när det väl är klart. Då ska man ha någon annan som tar projektet vidare. Säljer, marknadsför och talar det varmt, tills författaren är redo att prata om det. Samtidigt är man ofta lite över projektet när det är klart, trots att det är helt nytt för alla andra. Det är nog den största svårigheten när man är liten och självpublicerar sina grejer. Orken är liksom slut när det är dags att peppa andra.

Så jag tog tag i Stef och peppade henne att ha en fest för att fira att det här projektet är över, så att man kan sätta en milstolpe där, samt visa upp sin grej för andra som inte har någon koll på vad man suttit och jobbat med.

I det här fallet är Stefs historia inte självbiografisk utan handlar om två bästa vänner, vars vänskap sätts på prov när tonårshormonerna gör lite som de själva vill. Frågan uppstår: kan bästa vänner göra Allt ihop? och hur ska man hantera sig själv i olika relationer och situationer?

Mitt album I hate London har ni säkert hört om innan om ni hängt lite här. Jag skulle åka till London, och det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Men hur tänkte jag egentligen?

Båda albumen kommer att finnas att köpa av oss på RUM 26, Tredje Långgatan 26, Gbg. Alla i hela världen är välkomna!

Bjud gärna in er själva på Fb-eventets sida: Releasefest för Yvette och Stefs seriealbum! och dra er inte för att bjuda in alla era vänner, vi vill att luften ska ta slut 😉 Det blir förutom signering även videofest med musik och kortfilmer, en konstinstallation där du kan skriva ett vykort; berätta om dina förväntningar och önskningar! och så finns det bar (som jag tror ev bara tar kontanter, så ta med cash)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.