Superkul med Emma Knyckare!

 

Igår snubblade jag över att Emma Knyckare skulle upp på scen på Ståuppklubben på Henriksberg i Göteborg och såklart jag ville gå! Men det var ju slutsålt såklart. Tur då att jag blabbade av mig om det på eventets Fb-sida och fick svar på tal. En bekant som bara någon dag innan tackat ja till min friend request hade biljett över så jag hängde på henne!

2015-10-08 19.43.05

Det som bara skulle vara en vanlig vardagskväll med lite träning och sen hem och se Awkward och kanske laga lite middag blev socialiserande och skratt. NÄMEN! Så det kan gå 🙂

Det var 6 ståuppkomiker på scen under kvällen, av varierande erfarenhet och rolighet, så är det bara på ståuppklubbar. Den första killen, Mikael Berggren (helt omöjlig att googla på, så tyvärr kan jag inte länka någonstans till honom) var hysteriskt rolig! Han lyckades driva med allas föreställningar om både Göteborg och Stockholm utan att såra någons stolthet och fick hela publiken att asgarva. Bra jobbat, Mikael! Hoppas att han orkar hålla samma tempo och galenskap vid kommande gig, så går det nog bra det där.

Awkward hann jag ju se ändå, när jag kom hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.