Helsingborg på lördag

På lördag ska jag till Helsingborg för att ha workshop i serieteckning. Det var ett tag sedan nu, så det ska bli roligt att komma ut  från kontoret igen och träffa lite kids 🙂

Jag har inte varit så långt bort som Helsingborg innan (inte för jobb, alltså), men det är bra för då får jag tillfälle att träffa min kompis Linnéa som jag inte träffat på jättelänge.

Workshopen är på Kulturhotellet i Helsingborg,  kl 13-16 och det finns 12 platser – föranmälan gäller till gabriela@kulturhotellet.nu

Jag fick veta idag att Helsingborgs dagblad tipsat om det på deras blogg: http://blogg.hd.se/dygnetrunt/2015/10/07/serieworkshop-med-yvette-gustafsson/ och de verkade ha gjort lite research, det var roligt 🙂 De kontaktade mig inte innan, men har letat upp en bild samt länkat till en av mina videos på YouTube, sånt blir jag glad av!

Hoppas vi ses i Helsingborg på lördag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.