Rita i ett dygn? Inga problem! Right?

24-timmarsserien är ett annat ord för Befrielse, Utmattning, Kreativitet, Sportmannaanda och många Andra andan. Det är lättare att genomföra när man vet att andra människor runt hela världen också sitter med samma typ av projekt och tack vare tidsskillnaden så är alla vid olika stadier i projektet. Via Twitter och hashtaggen #24hcd och #24hcdSE2015 hängde jag med vad andra gjorde, fick lite dåligt samvete över att jag inte tuschade min serie och hejade på andra trötta tecknare 🙂

Jag gjorde en serie inspirerad av ett avsnitt av Judge Geordie, där en killes enda mål i livet var att bli känd (få gå på fester och ha ett verifierat Twitter-konto. Det är fortfarande hans mål, vad jag lyckats ta reda på. Han har ca 1900 följare på Twitter och kämpar för att få bort alla trollkonton som tar hans namn. Alla ett konton.) och jag tog mig in i hans hjärna. Det blev en lite annan ingång till historien än vad det faktiskt var i avsnittet av Judge Geordie, men det skulle aldrig vara ett transcript eller så, utan bara inspiration. Tanken är att vår värld är full av människor som har det som mål. Inte att göra specifika kreativa saker utan bara “att bli känd”. Linda Rosing hade samma mål med att vara med i Big Brother, och det funkade. Men sedan då? Vad händer, vad är det man ska bli känd för? Och om man inte har något specifikt att bli känd för, hur ska man bära sig åt och vad krävs det att man är beredd att göra för att hamna där?

Jag vet inte vad jag ska göra med materialet som blev, riktigt. Kanske blir det ett fanzine till SIS/SPX som jag gjort de senaste åren, men jag tror att det behöver lite redigering och kanske lägga till lite, alt. ta bort delar som känns onödiga. Först ska det ligga till sig lite, jag ska få lite distans till det och jag ska inte sova knasigt länge och gråta ner i frukosten, sen! Sen kan jag ta tag i det. Här lade jag upp sidorna: https://www.zakandting.com/24-hour-comic-day-2015-livestream/ Det är ingen livestream nu, men sidan heter så för där låg livestreamen jag filmade. Jag är på G att göra en kort version av livestreamingen, men den tar lite tid att konvertera videorna. Och så ska det klippas ihop och grejas med, det tar lite tid :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.