Jobbiga jävlar, del 98

Att det ska vara så jävla svårt hela tiden!

Ett typiskt uttryck från min uppväxt. Min pappa snickrade på huset och varierande projekt här och där som mycket sällan avslutades (Mamma, vad är det där för sladd som försvinner in bakom tavlan?), och det var mycket som var så förbannat svårt hela tiden. Livet ska väl vara svårt om man bestämmer sig för det. Hemma nu har vi två husregler

1. Ingen jävla renovering

2. Aldrig Ullared.

Jag har i och för sig aldrig varit i Ullared, men har ingen som helst önskan att åka dit heller. Om jag har svårt att shoppa överlag och inte gillar att ge mig in i Nordstan ens, då är nog inte Ullared något för mig. Jag saknar genen som talar om för mig att det är en bra idé att betala i pengar och tid för att ta mig någonstans för att spendera pengar. Jag tänker att det går nog på ett ut ekonomiskt och ett stort minus på stress och tråk-kontot så att stanna hemma blir som rena lottovinsten.

Den här veckan är jag tillbaka på jobbet och det rivstartade med två bokningar!

12-13 september är det Comic Con i Malmö och 31 okt – 1 nov är det Comic Con Gamex i Stockholm. Tack vare bästa Fanny  som pingade mig på det så kunde jag boka in båda eventen innan det var för sent (jag tror inte det är för sent än, men ibland kan det gå fort). Och så har vi förstås Stockholms internationella seriefestival 9-10 maj som är ett stort måste i min kalender. Där lyckades jag få tag i ett bord, de gick åt fortare än smör i solsken – på mindre än 12 timmar var alla 100 bord slut. Ett himla gott tecken på att seriesverige går åt rätt håll. Jag gillar när folk är pepp över saker 🙂 Var pepp, planera ditt besök på SIS 2015, kom, ta med dig andra och så vidare, event på Fb att dela: https://www.facebook.com/events/327294204140434/ Vi ses där!! Jag har med mig mina vänner Zak, Ting, Kalle Hizz, Mårten och några till. Just nu håller jag på och jobbar på att göra klart 24-timmarsserien från i höstas. Den ska renritas och göras små ändringar (men inte många) och tryckas upp fint. Håll tummarna för att jag faktiskt hinner göra klart den! Arbetstiteln är “I might hate London” (har ingen svensk titel riktigt än).

Tapastictapastic

Kalle Hizz fortsätter att gå på Tapastic med ny stripp varje måndag! Besök och prenumerera, pliz pliz 🙂 Just nu har jag 12 prenumeranter, när jag når över 100 börjar jag publicera den två gånger i veckan så ös på 🙂

Kalle Hizz på Tapastic

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.