Jobbiga jävlar, del 93

Jag hade skrivit ett hyfsat långt inlägg om att vissa säger sig vilja ha “någon” och andra säger att de letar efter “den” som man vill leva med. Sedan hände det att jag råkade förstöra hemsidan så att man först inte kunde läsa serierna, och sedan att man inte kunde läsa något alls. Det var bara vitt.

Som tur var så fick jag alldeles utmärkt support från One.com där min hemsida ligger. De är alltid jättetrevliga och hjälper jättebra, så jag är så himla glad att de har en chattsupport som funkar! Jag passade på att göra lite mindre uppdateringar till sidan när det väl fungerade – men lite mer “piffa” snarare än “bygga om och renovera”, det är nog det jag ska hålla mig till.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.