Jobbiga jävlar, del 90

Vad är det som händer? Vem är det här? Varför tar hon så fruktansvärt mycket plats? För det vore ju hemskt om en person tog plats. Allt har sina gränser, förstås. Det är inte alltid lätt att umgås med folk, veta hur man ska föra sig i möblerade rum och så vidare. Ibland är man kanske lite nervös för de nya människorna och drar igång på alla cylindrar och råkar klampa in alldeles för klumpigt. Det verkar inte som att vår nya vän här är nervös, utan kanske mest bara blasé, eller nåt. Vi får se hur det blir 😉

Tapastic

Jag har hittat ett nytt forum för webbserier! Hur har jag inte hört talas om det här innan? Det var en riktig slump att jag hittade det, men jag gillar det. Om Smackjeeves är en högaffel i ögat för den som besöker den sidan så är Tapastic ögondropparna. Eller nåt. Det funkar lite grann som Patreon på ett sätt. För den som har minst 600 prenumeranter på sin serie får man vara med i deras rewards-program som funkar ungefär som på Patreon, där man ger sina givare belöningar när man uppnår vissa nivåer så de serier som är poppis tjänar lite pengar på sin grej.

Det kostar inget att läsa serier där och man ger en gåva om man vill. Så om du är nyfiken på webbserier men inte riktigt vet vad du vill ha, kolla in Tapastic! Det nästan bästa med Tapastic är att de har en app, så du behöver inte sitta vid datan och läsa serier, utan kan läsa dem på telefonen och/eller läsplatta:

Tapastic från Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapastic

Tapastic från AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/tapastic/id578836126?mt=8

kallehizztapasticKommer jag att använda det för mina egna serier? Hells yes! Från och med igår börjar jag om igen med Kalle Hizz där, för jag kan inte motstå hur snyggt det är och hur trevligt deras community verkar vara. Jag kommer förmodligen att tipsa om en hel del serier ni kan läsa där framöver.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.