Jobbiga jävlar, del 85

Hur är inget? Det kanske inte måste vara total avsaknad av något alls för att det ska vara inget. Man kan väl ändå sitta i ett rum fullt av människor och ändå vara fullständigt ensam? Om det är ett skinande vitt ingenting eller bara någon annanstans där man inte kan ta sig någonstans för den omedelbara omgivningen ger inget, tar inget, och du kan inte göra något åt din situation. Det är lika mycket värt som att det var absolut ingenting. Ibland kan man inte göra annat än att vänta på att bli räddad av en omständighet eller av någon annan. Vi får se vad som händer.

Hela stan

Ett nytt nummer av Hela stan är ute! Den här gången handlar min serie om att önska sig julklappar 🙂 Ni hittar den på näst näst sista sidan, sida 50 alltså.

 

Nästa nummer av Hela stan blir sista numret jag är med i. De har bestämt sedan innan att varje tecknare får 3 nummer innan det är dags att byta. Jag hade gärna skrivit kontrakt för resten av livet 😀 men så funkar inte livet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.