Jobbiga jävlar, del 84

Fattar ni?!

Så, alltså. Om man inte gillar där man är. Om det är en verklighet (eller avsaknad av) du inte gillar och allt är åt helvete så har man inget att förlora på att försöka hitta på sina egna lösningar till det problemet. Något måste hända, på ett eller annat sätt.

Hallå eller?!

hallåellerJag är med i en förening som gör podcasts – hej5. Medlemmarna Tore och Victor har sin pod Hallå eller?! som de bjöd in mig att gästa. Såklart, sa jag. Och så här blev deras åttonde avsnitt, det första som jag är med i:

Vad skulle Lars Vilks tycka?

Det är korta avsnitt med inte så mycket allvar, ganska mycket trams faktiskt. Man kan säga vi alla häver ur oss det ena eller det andra, och jag utnyttjade mina få sekunder av fame så mycket jag kunde. Det blir konstiga djurfakta, om livet som serietecknare (vi tar inte taxi någonstans, bara så ni vet. Vi går. Jämt. För det är gratis.) och lite annat jox. Välkomna att lyssna, och har ni en minut över så sätt gärna betyg och recensera programmet på iTunes, det är så sjukt uppskattat och viktigt för de som gärna vill prova på att lyssna på något nytt och inte bara det den stora massan talar om för oss att lyssna på.

Julkalender på Frölunda torg

Jag har ingen julkalender som så många andra har ( kolla in t.ex. Stef Gaines julkalender: Ensam glöd ) för jag har ett mycket roligt extrajobb under december som slukar upp en massa tid så jag skulle bara hamna efter, känner jag. Jag kommer att vara på Frölunda torg den 13-24 december för att slå in julklappar. Julshopparna på torget kan komma till oss för att få sina paket jättefint inslagna för 20:-/paket. Pengarna vi samlar in går till Stadsmissionens arbete. Stadsmissionen är alltid jättebra att jobba med, de är alltid så himla trevliga och glada och jobbar själva jättehårt för att göra en insats för de som inte har det så fett.

Parallellt med julklappsinslagningen kommer det även att vara underhållning för barn i det vinterlandskap vi byggt upp. Som bakgrund till scenen hänger en svinfet julkalender som jag har gjort 🙂 Den är lite mer än 6×3 meter och krävdes en hel del jobb för att göra. Inte bara att rita, utan när den kom så skulle luckor skäras upp (jag svettades hela tiden!) och det fick inte bli fel eftersom det är ca 1 veckas produktionstid + att den kostat en hel del att tillverka. Så det var bara att ha is i magen och köra på.

julkalender

Det blev bra! Så nu är det ok att komma till Frölunda torg och göra er julshopping, speciellt på helgen för då blir det även barnunderhållning där julkalendern kommer att fylla en roll och så kan man önska sina julklappar hos tomten (hans stol ser ni där till vänster 🙂 )
2014-11-29 11.11.09

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.