Jobbiga jävlar, del 80

Jag kunde inte låta bli att rita den här scenen. När jag var med Hofors teaterförening träffade jag många fina människor i olika åldrar och med olika anledningar att vara med. En av dem gillade att leka “Hitta bollen!” och det såg ut ungefär så som Ting leker i veckans avsnitt av Jobbiga jävlar. Någon gång kanske jag går med i en teaterförening igen. Tills dess ritar jag så mycket serier jag orkar med 😉

Vad missade jag?

I helgen var det Stockholm Comic Con. Jag var inte där! Skulle jag varit där? Jag såg en massa fina foton från mässan via Instagram och blev ledsen att jag missade alltihop. Jag vill ut på fler event och tillfällen att visa upp mig själv och träffa nya ansikten. Har ni några förslag, berätta! Till helgen åker jag till Malmö för AltCom och eventuellt åker jag till Stockholm för SciFimässan i slutet av november, men har inte riktigt bestämt än.

AltCom pågår under hela veckan, men jag kommer att vara där lördag och söndag för marknaden. Där kommer jag att finnas för att sälja mina serier. Zak&Ting, Kalle Hizz och alla 24-timmarsserier hänger med och jag hoppas träffa en massa människor. Jag har aldrig varit på AltCom innan så jag vet inte riktigt vad jag har att vänta, men Malmö har alltid varit trevligt mot mig, alla tre gånger jag varit där!

Hjälp gärna till att sprida eventet och kom själv om du har vägarna förbi 🙂 https://www.facebook.com/events/1510455195854330/

Fika med Uvett

Nu när vintermörkret sänker sig är det hög tid att hålla sig inomhus och fika. Det är i och för sig alltid säsong för fika, men kanske lite extra just nu. Den 16e november kl 13-17 fikar jag på Stadsbiblioteket i Göteborg och bjuder in alla som är sugna på att fika (till självkostnadspris), rita och prata serier med mig. Jag kommer att ha med mig ett litet antal serier att sälja. OBS! Det är inte arrangerat av Stadsbiblioteket, utan av mig och det är inte en arrangerad workshop, utan bara lite fikahäng för den nyfikne.

Hoppas vi ses där!

Sist men inte minst…

Jag är med i tidningen Hela stan med en egen krönikeserie! Tidningen Hela stan är GPs nöjes- och klubbtidning som kommer ut en gång i månaden och jag är med i den här månaden och nästa månads nummer. Man kan plocka upp tidningen lite varstans ute på stan i Göteborg, men man kan även läsa den på nätet:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.