Jobbiga jävlar, del 49

Byggare Belsebub

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Belsebub är en rolig karaktär som kanske får synas alldeles för lite. Han svär, han är alltid sur och får Zak att verka som en snäll liten kanin i jämförelse. Han är egentligen inte speciellt ond han heller, men så har vi inte träffat honom jättemycket heller, som sagt. Han kommer att komma tillbaka, var inte oroliga!

Geeksnack

Förra veckan fick jag äntligen prata med Staffan på Staffars serier i Stockholm för att spela in ett avsnitt av Geeksnack och de som lyssnat på det har tyckt att det var bra. Jag kan inte bestämma sånt själv, förutom att det kändes bra och var roligt att prata om serier med Staffan 🙂 Här finns avsnittet på Geeksnack-hemsidan

Crowdfundingen, FINALVECKA!!

Det 42 dagar långa projektet börjar lida mot sitt slut, nu är det bara 4 dagar kvar. Jag har nått upp till 12295:- i skrivande stund och hoppas få in några till innan det är över. 1 juni börjar del två av projektet – trycka upp och skicka ut! Det ska bli roligt att sitta och pyssla med 🙂 Men ännu är det inte över! Jag kör rätt in i kaklet även de sista dagarna och nu har jag gjort ett enkelt formulär för de som tycker att betalningssättet har sett lite krångligt ut innan. Det här kan inte bli enklare, fyll i alla fält och tryck på knappen. Kom ihåg att beställningen är bindande, som vad som helst annat. Du kommer inte att ångra dig! Formuläret finns såklart också på crowdfundingsidan för projektet

Formuläret är borttaget, pga projektet är avslutat (20130531)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.