Glad påsk!

Vill du önska någon Glad påsk med det här kortet? Klicka på Share här ovan och dela det med valfri metod; Facebook, Twitter, Mail… välj själv!

Nu är det bara någon timme kvar, sedan tar jag nog påskhelg, tror jag. Jag fyller år på söndag, så det blir dubbelt så stor anledning att bara släppa ner håret och göra precis vad jag vill. Jag ska äta en massa mat och bara ha det bra med vänner och familj.

På tisdag är det dags igen och då är det också dags för Zak & Ting att komma tillbaka. Jag har inte hunnit förbereda speciellt mycket eftersom jag har haft så mycket att stå i de senaste månaderna så trots pausen här så har jag inte tagit mig tid att färglägga, t.ex. Det kommer bli så bra ändå, ska ni se. Jag hoppas att ni läser serien inte på grund av att den är i färg, utan för att det är en rolig serie 😛 och glöm inte att jag behöver lite pepp ibland. Jag har gjort det lättare för er att peppa mig genom att lägga in fb-kommentarsmöjligheter. Bara att skriva och trycka på comment, utan några som helst extrasteg så länge ni är inloggade på fb på den data ni sitter på. Fiffigt, eller hur?

Nu ska jag hem och handla påskmat. Hejsålänge!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.