Gästserie: Kalle Hizz

Rykande färskt!!

 

Höstterminen har just börjat när en elev hittas död på en av gymnasieskolans toaletter. Alla förmodar att det var ett självmord. Alla utom de som vet sanningen.

Ni kanske har läst Cirkeln ? Boken som har blivit omåttligt populär både i Sverige och i andra länder. Nu har författarna slagit sina påsar ihop med serietecknarna Karl Johnson, Lina Neidestam och Kim W Andersson och skapat seriealbumet Berättelser från Engelsfors som är fristående historier baserat på “Cirkeln”-världen.

Det ska bli jätteroligt att se resultatet, jag har inte kunnat se den än, eftersom limmet i bokryggarna knappt hunnit torka, men jag har sett att åtminstone författarna och tecknarna har fått sina ex budade till sig 🙂 Jag hoppas att det blir en stor succé och en framgång för seriebranschen (=fler börjar läsa serier, för det är asm). Redan nu kan du förhandsbeställa boken, även om den inte kommer ut officiellt förrän den 20 mars.

Förhandsbeställ
Denna titel utkommer 2013-03-20, men du kan redan nu förhandsbeställa boken. Boken skickas från oss sista vardagen innan utgivningsdatum, dvs 2013-03-19.

 

Nu till något som redan finns att tillgå. Lite nya Kalle Hizz-minialbum:

 Har du sett vad som finns i shopen? Mer Kalle Hizz!!

kh5 

Efter novembers utmaning #30 days of comics som skedde ute på det hära Internet blev det en massa nya Kalle Hizz-strippar gjorda! Jag kombinerade dem med lite gamla godingar och satte ihop några nya minialbum. De finns nu i shopen som Du kan ladda ner på ett kick 🙂

Man kan köpa flera produkter samtidigt; klicka på “Add to cart”, så samlas de så fint tills det är dags att betala, som du gör med ett PayPal-konto eller VISA-kort. När köpet är genomfört får du ett mail med en nedladdningslänk till serien som sedan sparas på din dator.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.