Gästserie: Kalle Hizz

Jag kan bli uppslukad av saker. Det händer inte ofta, men när det händer tar det upp hela min hjärna. Allt som oftast hattar jag runt som en geting efter småsaker; lite här, lite där. Och ingen annan hänger med 😀 Många har sagt att det är svårt att veta exakt vad jag handlar om, för jag gör så många saker. Men det är ju det jag handlar om: Allt! Genast! och jag blir uttråkad fort. Att tuscha sidor t.ex. har jag hittat ett system för. 10 sidor i taget, där jag tuschar ca 30 minuter i taget på varje sida, sedan byter jag för att inte tröttna, bli långsam och fastna i onödiga detaljer. Och så gör jag så, allt eftersom blir jag klar med sidor som jag sätter upp på väggen och av de som är kvar finns det alltid någon som är lite roligare att jobba med. Så, där har vi det! Det är en väl beprövad strategi som gav mig högsta betyg i nästan alla ämnen i skolan.

Den här veckan är det Facebook jag vill få högsta betyg i. Jag vill ha fler följare (det är som en drog, det stryker mitt ego medhårs!), eller “Gilla” som man kanske säger. Jag vill att alla ska älska mig och veta vad jag pysslar med. För jag gör mycket, hela tiden. Och jag uppdaterar lite då och då på Facebook, för att det funkar som en arbetsdagbok lite grann. Jag kan inte kontakta andra via min fb-sida, men andra kan kontakta mig, vilket kändes lite knepigt i början, men det är ju grymt egentligen. Annars hade alla sidor spammat ner alla sina gillare med personliga meddelanden. Hur kul är det? Nej, jag är en kompis som du får komma till. Jag gillar när folk kommer till mig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.