Gästserie: Kalle Hizz. Fejkleg.

Är det här vi får reda på Kalles riktiga ålder? Nej. Någon har bara tutat i honom att det kan vara en god idé att göra sig själv yngre än vad man är, för då får man en massa år till godo! Smart, va? Jag hajade till lite själv när jag såg den här strippen idag. Varför säger han inte att han har 6 år till godo; upp till 18 år som är myndighetsgränsen i Sverige. Jag tror jag tänkte att 18 är ingen ålder, det är 20 som räknas. I alla fall som student när man har en massa hemmafester och det var vad som hände på den tiden då jag ritade den här strippen. Nu, senare i livet, är det andra saker som är i fokus så stripparna kanske är lite annorlunda men Kalle är fortfarande lika knasdum som han alltid varit 😉

Glöm inte att du kan köpa minialbum med Kalle Hizz i shopen: https://www.zakandting.com/store/ Du får det du köpt direkt till din dator och det kostar inte ens mycket. Fem kronor per album! Man gör sitt köp med antingen ett PayPal-konto eller Visa-kort. När köpet är genomfört får du en nedladdningslänk via e-post. Smidigare har jag inte kunnat göra det 😀

Jag har inte haft tid att knåpa ihop ett julkort ännu, så det ska jag nog lägga dagen på. Hej så länge!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.