Gästserie: Kalle Hizz. Mer reklam, tack!

Det klart man vill ha reklam! I alla fall om man heter Kalle Hizz.

När jag var yngre tyckte jag att det var jätteroligt att läsa igenom de olika reklambladen vi fick hem. Man ville ju hänga med, liksom. Hur skulle jag kunna veta om saker som Freestyle/Walkman eller olika andra moderna prylar om det inte var för reklambladen? Det var en sorts nyheter. Det här hängde kvar in i vuxen ålder – jag satte ganska snart en “ej reklam”-skylt på min dörr när jag flyttade hemifrån, men jag märkte att reklam var viktigt när jag flyttade till London och bodde där i ett halvår hur viktig källa till samtiden det är. När jag kom hem till Sverige hade jag missat topplistlåtarna, några viktiga nyheter, en del TV-serier alla pratade om och reklamen. “ÅH; NU BLIR DET REKLAM, VAD ROLIGT!! Nej, slå inte över, jag vill se!” På fullaste allvar. Det är egentligen inte konstigt.

Innan jag går vidare till att lista roliga reklamklipp genom åren som jag kommer ihåg så gör jag lite reklam för mina egna prylar:

Think short term, eat cake
Think short term, eat cake
1800:-

Två tavlor jag gjort och som finns kvar i mitt lager. Jag har inte tillräckligt med väggar att hänga upp allt jag gjort 😀 så jag vill att de hänger på Din vägg istället.

Think short term, eat cake är målad med marker på kartong och är ca 40×60 cm stor. Du kan även få den inramad för 300:- extra. Ett fint tillskott på en köks- eller vardagsrumsvägg!

Efter solsken kommer regn
Efter solsken kommer regn
1800:-

Efter solsken kommer regnär också gjord med markerpennor på 5 mm kapaskiva och har en lite blank yta. Den är 70×100 cm stor, så den passar bra på en lite större vägg utan för mycket ljusinsläpp pga blankheten på tavlan. Ej inramad.

Det här är modern konst, mina vänner 😉 Det blir inga landskap i olja från mig, är jag rädd, det här är min grej. Köper du en tavla den här veckan så ska det gå att få den levererad innan jul och är det i Göteborg så får man en personlig leverans från mig, det du!

Nu till reklamklipp jag gillar:

Behöver jag motivera varför jag tycker de är bra?
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.