Jobbiga jävlar, del 39

Det går åt helvete!!

Nej, alltså. Det går åt helvete. Om en hel by rasar ner i ett stort hål, skulle inte du säga att det är så då?

Jag känner lite så, personligen, lite då och då. Vad fan håller jag på med egentligen? Vad ska det här tjäna till? DET GÅR ÅT JÄVLA HELVETE!! och det finns ingen förvarning till när det känns så. Det kan vara precis efter en stor framgång, eller när livet har lunkat på i en alldeles för lugn takt lite för länge. Som en riktig jordbävning.

Vissa dagar känns det som att det är det här jag ska göra, även om det inte verkar gå så bra ekonomiskt sett, eller om serier är ett jävla gissel att hålla på med i samma avseende. Mycket, mycket jobb till något som tar en bråkdel av den investerade tiden att konsumera för köparen och således blir den ekonomiska återbäringen väldigt knapp. Vissa dagar är jag färdig att kasta in handduken och bara skaffa mig en hårklippning och ett jobb. Men mitt CV ser lite konstigt ut, med en massa frilansjobb som varar väldigt kort tid och konstiga arbetsuppgifter som får en potentiell arbetsgivare att tro att jag ska springa därifrån med kaffekassan och efterlämna mig en massa klotter av gubbar. Har de väl fått den uppfattningen är den svår att vända, så därför fortsätter jag rita, och rita, och rita. Förhoppningsvis kan jag någon dag leva ett någorlunda normalt liv utan att vända på slantarna. Det är allt varenda en vill ha – lite trygghet.

Från en sak till en helt annan: besök min T-shirtshop! där finns det fina kläder att värma sig med i den kommande vinterkylan: http://uvett.se/shop/
Bilden föreställer professor Listigh som har ett himla trassel att reda ut. Finns som T-shirt både för killar och tjejer och man får välja färg på tröjan själv, det finns några att välja på. Jag har valt den jag tycker bäst om 😉 Skulle man vilja ha en annan typ av kläd – kanske en hoodie eller så, eller med text (så att säga: kustomiserad för dina behov), kontakta mig så ordnar vi det 🙂 Här är det nyaste trycket i shopen. Det är från äventyret “Seriemaskerad” med Kalle Hizz (som ni kan skaffa er både som iBooks-bok om du har en iPad eller som PDF om du har ett VISA-kort med 19 kr på 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.