Jobbiga jävlar, del 38

Jag känner idag att “jag har inget”. Men det har jag ju! Jag vill skriva mindre här och rita mer. På vaddå, då? Jo, såklart fortsättningen på Jobbiga jävlar men även projektet 30 days of comics, som jag fick höra talas om en sisådär 30 oktober. Projektet går ut på att man ritar en serie om dagen i hela november månad. Det var ingen tid att spilla, jag fick sätta fart. Jag såg det som ett ypperligt tillfälle att rita lite humorstrippar med min kära vän Kalle Hizz. Det blir lite som en julkalender, att rita en serie varje dag 🙂 Hittills har jag inte alls hunnit rita klart stripparna varje dag, men de existerar som skiss, åtminstone.

Jag har ritat en hel massa Kalle Hizz innan, men inte så mycket på något år. Kanske två, tiden går så fort. Men det är skönt att sätta igång igen 🙂 kanske sätter jag ihop ett litet fanzine av stripparna som blir, det kan vara något. Jag har redan gjort 4 stycken minifanzin som jag sålde på SPX förra året. De sålde slut, såklart!! Jag borde kanske öppna shopen på det…

OK, om det är någon som vill ha Kalle Hizz-strippar, skrik till lite, så tillverkar jag dem!

det enda tråkiga är att de är snordyra att tillverka 😀 Jag tror att de måste kosta 10 kr styck. Ska räkna lite på det (fanken att jag alltid kommer på såna här smarta idéer lite efter att det är en god idé att ha dem), men jag tror att det blir så. Det kan ju även bli en digital version som kostar mindre, såklart. Har ni några smarta tips och idéer på roliga sätt att distribuera sådana här saker så vill jag jättegärna höra!! Typ, skulle det vara intressant att prenumerera på strippar och betala en peng för det, osv. eller är en pdf en helt ok lösning? Lite såna grejer. Shoot!

Jag sätter det på min ToDo-lista; att styra upp en shop för dem. Så länge kan man följa arbetet med 30 days of comics på min blogg: http://uvett.tumblr.com/ och vill man se vad andra gör finns det en tagg för det på Twitter: #30dayscomics

Vi ses! Hej så länge 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.