Jobbiga jävlar, del 37

Detektiv Kalle Hizz - Seriemaskerad - Yvette Gustafsson

Jag är så glad!! Min första iBooks-publikation finns ute NU!! Man kan köpa den till sin iPad och läsa för bara 19 kronor 🙂

Boken är publicerad i samarbete med Igomatik, som förut bara gjorde en serie-app för mindre aktörer inom serier. Nu har de gått över till iBooks-formatet eftersom det passar lite bättre till seriernas originalform. Att läsa en serie ruta för ruta kanske inte alltid är optimalt, många vill kunna se hela sidan. Teknik och tid förändrar det, jag har anpassat många av mina serier till att vara ganska hårt inboxade i paneler så att det ska kunna gå att visa i ett digitalt format utan att behöva klippa skiten ur sidorna. För så länge jag inte producerar digitalt så kommer det alltid att finnas ett litet glapp mellan pappersformatet och den digitala funktionen.

Men om man inte har en *¤%&/** iPad då?

Jag har tänkt på det också!! För samma pris som iBooks-publikationen kan man köpa och ladda ned serien som en pdf. Man klickar på “Donate”-knappen här nedan, som skickar er till en PayPal-betalsida. När betalningen är genomförd skickas du automatiskt till en sida där du enkelt laddar ned serien. Du behöver inte ha ett PayPal-konto för att kunna genomföra köpet, det räcker med ett betalkort.

Under veckan som kommer publiceras även den engelska versionen av serien. Jag är helt för att ni tipsar era vänner om det här 😉 Tack för ert stöd!

[paypal-donation return_page=”<a href=”https://zakandting.com/561836-5/””rel=”nofollow”>https://zakandting.com/561836-5/”</a>]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.