Jobbiga jävlar, del 36

See what I did there? Naej, även om det är väldigt ont om tid hela ***** tiden så vill jag ibland prova andra färgläggningstänk, så som att färglägga en folksamling i en enhetlig, anonym färg. Men grått är lite tråkigt, så jag valde petrolgrön, lite som tennsoldater. Det kanske borde varit en mer enhetlig färgläggning i det avseendet och över hela sidan, men mitt färgseende har ju inställningen “Kyrkfönster”, något jag inte kan komma ifrån. Men som min lärare Gunnar Krantz sa: men varför ska du försöka vara någon annan än den du är? Samma gäller för färgläggningen.

So there you go 😀

Jag skulle vilja tipsa om min egen serie som kommer ut på iBooks snaaaaart, otroligt snart, men inte i tid till idag, så jag kan inte tipsa om det. Istället tipsar jag om en liten resa tillbaka till 80-talet och ett roligt spel till din iPhone/iPad. Så tills min iBooks-publikation kommer ut (som ni kommer att få höra mer om förmodligen nästa vecka) får ni testa det här spelet och för GUDS SKULL!! STÄNG INTE AV SUBTITLES OCH LJUD!! Jag missade en hel del genom att göra det, bara för att jag stressade igenom spelet (jag har ett sånt vädurs-tävlings-huvud i det avseendet och blev stressad. Uffa.). Så spela igenom det hela, så blir det en riktigt angenäm upplevelse, jag löver daj! Spelet heter

Devils Attorney 

och handlar om den fräcka, stiliga, up and coming advokaten Max McMann som tar sig an en massa vilda fall att lösa i rättssalen. Mot sig har han en massa bevis, vassa advokater och vittnen som han med hjälp av olika verktyg och din hjälp vinner över. Det är ett klurigt och roligt spel där man får olika utkomst och olika verktyg att jobba med beroende på hur du väljer att spendera de pengar du får när du vinner ett fall. Jag var pepp redan från början när jag såg introt, som andades Miami Vice. Ta en titt:

Spelet finns till både iPhone Devil's Attorney - 1337 Game Design AB och till iPad Devil's Attorney - 1337 Game Design AB (klicka på respektive länk för att hitta till rätt ställe i AppStore. Skaffa NU! Det är bra för dig 😛 så hörs vi nästa vecka angående min pryl. Hej så länge!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.