Jobbiga jävlar, del 34

Gästfärgläggare till veckans avsnitt: Stef Gaines!! 

Jag ska inte påstå att jag är bäst på färgläggning. Den första serien jag hade med i tidningen Nemi fick jag göra om färgläggningen ett par vändor, för det såg verkligen för jävligt ut, som om en grupp åsnor skitit ut regnbågar över sidorna. Så, redaktör Jessica skickade mig lite exempelseriesidor av andra författare som jag kunde välja att inspireras av. Tack, Jessica Kolterjahn för det 🙂

I vintras gjorde jag en färgläggning av en av Stefs seriesidor, det var roligt att se resultatet. Jag delade med mig av en av mina sidor och nu är den klar! Eftersom den blev klar i lagom tid tills den hamnar här så frågade jag om jag fick publicera hennes sida istället. Jag har också färglagt sidan, i tre olika versioner. En före att ha sett hennes färgläggning och två efter (för att jag inte kunde låta bli :D)

Stefs färläggning överst till höger, min färgläggning längst till ö t v, samt två ytterligare versioner i botten.

Egentligen finns det inte alltid mycket att säga – alla har sina sätt att färglägga och det finns inga rätt och fel. Men det är intressant att se! Vad funkar, vad fattas, osv: berätta i kommentarsfältet!

Vill du också färglägga en sida för skojs skull? (jag gör gärna det samma tillbaka, såklart) Lämna en kommentar här nedan så ordnar vi det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.