Jobbiga jävlar, del 33

Bilder från Bokmässan

Apart förlag är hip hop, jag och Fanny är trötta men glada och så träffade jag ett fan!
Diplomet jag gjorde till Serieateljén och Kalle presenterar sitt fantastiska serieprojekt.

Årets Bokmässa är över för denna gång! Det har varit mycket roligt att se, många härliga människor att träffa och en massa fest, helt enkelt! Här kommer några brottstycken från festligheterna.

Jag var på releasefest för Malin Biller och Jenny Berggrunds nya seriealbum

Med eller utan dig
Allt du behöver

En riktigt fin fest med seriekaraoke, sång och en massa vänner. Jag önskar för deras skull att det hade kommit mer folk, men regnet var inte nådigt på onsdagkvällen :/ Det som är fint med releasefest är att man får träffa författaren (eller författarNA i detta fall) och det är minsann inte fy skam!

Det var smygstarten på Bokmässan, på torsdagen drog det hela igång. Jag var med på torsdagen som konferencier för Seriebattlet, tillsammans med Fanny M. Bystedt. Det var synd att det var förlagt på torsdagen, eftersom det är branschdagen och det inte är lika mycket folk på plats, men det var ändå riktigt bra! Jag fick äran att rita ett diplom till deltagarna i battlet, samtliga från Serieateljén i Göteborg. Därmed fick de ett gemensamt diplom 🙂

Jag var även deltagare på söndagen under programpunkten Showcase, där jag presenterade mitt projekt. Det är projektet ni ser här på hemsidan! “Jobbiga jävlar” ser kanske futtigt ut, men det är mitt projekt och jag försöker göra det bästa av det. När jag presenterar det för andra får jag uppenbarelser, om hur saker kanske ska tas bort eller tänkas om eller vad sjutton jag håller på med. Den här presentationen var viktig på det sättet. Tyvärr har jag inga foton, eftersom jag inte satt i publiken 😀 Så har ni några foton från Bokmässan där jag är med, let me know, för sjutton! Jag länkar (och stjäl, om jag får tillåtelse).

Inne på Bokmässan blev det också några köp:

The walking dead, vol 2
Övergiven värld

man får ju hålla sig, man kan inte köpa allt här i världen. I alla fall inne på mässan, efteråt kommer man på vad man skulle ha införskaffat (jag har fixat så att ni lätt kan skaffa hem böckerna ni ser i inlägget här. Bara att klicka på bilderna 😉 ), vilka man skulle träffat, pratat med och hängt mer med. För det är lite speciellt att vara inne på mässan inte bara som besökare, utan även som deltagare. I år var speciellt för jag fick träffa en hel del nya människor som jag bara träffat URL förut; Nina Hemmingsson, Peter och Sofia Bergting hade jag sett fram emot att träffa och det fick jag göra också! Såklart var det några jag missade, men vi ses igen, det vet jag.

Vi ses på nästa års mässa! Tills dess, skaffa böckerna på webben istället 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.