Jobbiga jävlar, del 25

Alena

Alena

Kim W. Andersson släppte sin Alena i våras. Efter debutalbumet Love Hurts har det gått rejält framåt! Förutom att ha med serierna i serietidningen Nemi i ett par år för att marknadsföra sig själv och serierna släppte han dem sedan som ett album och sedan började han genast göra mer serier. Det var mer Love Hurts, serier till Johnossi; dels deras album och dels serietidningen som släpptes i svallvågorna efter det. Och så började han på sin långa historia om Alena, en blodig historia om förbjuden kärlek och gamla synder som inte låter sig glömmas.

Det roliga med Kim är att han inte är rädd för att synas, att se till att få expo och skäms inte för att han säljer in hela sitt koncept som bara den. Den svenska jantelagen rör inte Kim i ryggen, och det tycker jag är hedervärt och värt att ta efter. Ta plats, prata om dig själv och dina produkter, men gärna om andra saker du tycker är bra också. Det skadar liksom inte att hjälpa andra, jag kan inte se hur det kan vara negativt på något sätt!

Andra boktips:

Jag är din flickvän nu

Jag är din flickvän nu
En bok med mycket igenkänningsfaktor för varenda tjej som lever. En guide till hur man kan tänka humoristiskt till mörka tankar, kanske? Jag läste den och grät och skrattade om vartannat och det är en självklarhet i min bokhylla. Boken innehåller blandat material; enrutingar som publicerats i Aftonbladet till längre serier.

 

 

 

 

Mara från Ulthar

Mara från Ulthar
En av mina finaste vänner har gjort en bok! När han började (årskullen efter mig i Hofors) skolan hade han redan påbörjat detta epos, men det var mycket som kom till, ströks och arbetades om och han ta en vända kring ett par förlag innan den kom ut. Första förlaget fick inte tummen ur, osv. Då går man till ett annat förlag och får skit gjort! Nu är Kalle även med i Utopi där han får utlopp för sina fantastiska historier.

 

 

 

Love Hurts

Love Hurts
Första boken utgiven av Kim W. Andersson, som publicerades som korta, kärnfulla, blodiga historier i serietidningen Nemi under ett par år. Serien har haft ett uppehåll men har nu kommit tillbaka till tidningen nu när Kim hunnit producera mer av den populära serien.

 

 

  

1 thought on “Jobbiga jävlar, del 25

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.