Jobbiga jävlar, del 24

Jag har aldrig blivit sedd som en speciellt djup människa. Det är bara trams och humor och jag har alltid föredragit en komedi framför ett drama. När jag växte upp såg jag serier som Äntligen/egentligen måndag, Seinfeld, Parker Lewis, Släng dig i brunnen, Smash, och självklart såg jag och min syster Gardell Golden Hits. En massa klipp från hans olika shower och TV-program, bara de bästa skratten samlades och vi spelade såklart in det på VHS för att kunna skratta igen och det blev liksom inte gammalt. Ett klipp vi såg allra mest är när Jonas återberättar vilken amerikansk skräckfilm som helst.

Så att ni får se fem ungdomar sitta ute i skogen här i Jobbiga jävlar kanske inte känns jättelångsökt 😀

Tack Jonas, för alla skratt jag fått 😉

Vad är annars på gång? Jag väntar med spänning på att nästa iOS-app via Igomatik blir klar och validerad för AppStore. Det är en serie med Kalle Hizz, i äventyret “Seriemaskerad”. Det ska jag berätta mer om nästa vecka. Hoppas solen lyser på er tills dess. Kramar/Y

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.