Jobbiga jävlar, del 23

Imorgon är det löning; woho! Eller? Kanske inte woho? För egen del är det ganska “mjeh”. Ja, jag har ju i alla fall hälsantaköverhuvudetblablabla. Trots att jag jobbar ca heltid får jag ut ca 8 000 kronor/månad. Hur går det ihop?!  Jo, för att jag jobbar oavlönat den mesta tiden (sånt där konstnärstjafs och vara sin egen och allt det). Resten av tiden jobbar jag lågavlönat. (Ameh, stämplarååå. Meh! Kom ner på jorden, det går inte om jag har F-skattsedel. Såattehhhh…). Jag kan sluta gnälla och skaffa jobb på fabriksbandet, men ännu har jag inte gett upp hoppet. Inte riktigt än. Tack vare mina vänner och bekanta som är mina fans. Ibland när jag jobbar på caféet kommer någon stammis förbi och säger “jamen ge inte upp, jag hejar på dig!” och det värmer i hjärtat 🙂

Men, någon gång kanske det lossnar. Min dröm är att göra som Bill Amend eller Jeff Smith och bara: Jamenjaggördetsjälv då, fan. Och så råkar tusen biljarder människor tycka om det och bara: akejdå; “du kan få sju spänn av mig, din lilla stackare.” Bara att det är tusen biljarder människor som gör det. Och så har marknadsekonomi lyst med en liten stråle ljus över en liten, liten människa på jorden, samtidigt som köparna är nöjda för de får skratta och vara glada åt de fina seriestripparna. All is well in the world.

Har du en iPad hemma? Då kan du läsa Foxtrot på den! För en spottstyver får du obegränsat med skratt för att förlänga livet. Det är min målsättning att ge ut även mina böcker via detta medie, men det tar sin lilla tid att administrera. Så länge; kör hårt!! (och glöm inte att du stöttar mig via köp genom min hemsida. Det kostar dig inte ett dugg mer 🙂 )

FoxTrot Pad Pack #1 - Bill Amend

FoxTrot Pad Pack #2 - Bill Amend
FoxTrot Pad Pack #3.14 - Bill Amend

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.