Jobbiga jävlar, del 22

Balla grejer

De här borde vara med på allas önskelistor! Från kan man skaffa sig såna här isformar (som ni ser på bilden kan man även göra chokladbitar, lite roligare än en trillingnöt :P) för en ganska billig peng. Rätt nice att ha Darth Vader i sommarbålen, jä? För jajjemen, de kommer i ett packe med dina bästa karaktärer från Star Wars; Hans Olof (se nedan), DarfVader och R2D2. (det här är bra för dig, du kan inte låta bli, eller hur? Och det kan vara så att jag får en krona i provision. Kanske två. Livet är så, man måste ha dom där kronorna; även serietecknarna måste 🙁 Följ textlänk eller bildlänk härifrån så vinner alla, woho!)


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.