Jobbiga jävlar, del 21

Vissa har ett surt utseende, by default. Vissa dagar är lite surare. Och för de som har det där sura utseendet i nunan kan det vara svårt att veta det ena från det andra. Zak har ett sådant ansikte. Det är liksom mycket som ska till för att det ska hända något med hans tunga ögonlock och långa haka.

Zak på en “bra” dag. Klicka bild = hamna i shopen.

Jag har efter populär efterfrågan gjort en tröja som föreställer Zak. Han är inte så fotogenisk, om man säger så, men så här blev det i alla fall. Såklart ska det till och vara ironiskt när vi ändå håller på. Du kan ha den på dig jämt. När du är glad, arg, ledsen, förväntansfull, full i fan, beslutsam eller bara är. Så är Zak åt dig en stund.

Tröjorna är powered av Spreadshirt och finns i några olika färger. Texten kommer bara i svart, så kanske inte beställa en svart tröja..? Jag ville inte begränsa tröjan till bara vit, och kunde inte välja de exakta färgerna; det var allt eller bara en, liksom.

Det finns fler tröjor att beställa i shopen, såklart. Det finns t.ex. en Ting-tröja, där hon är fastnålad på sagda tröja. Lite olika stjärntecken och några random bilder. Jag testar lite olika, liksom. Sån är jag; inget att förlora, hey?

Och för att svara på ett av mina fans frågor (Benjamin, jag menar dig): Ohja, man kan få den signerad, på ett eller annat sätt. Lämna en rad, vi löser det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.