Jobbiga jävlar, del 1

 Det är äntligen, äntligen dags! Boken är fortfarande inte klar 😀 men jag kan inte hålla mig från att börja publicera den redan nu och så köra på, ända in i kaklet tills den är klar. Jag gör inte mycket för att försöka få något förlag att ge ut den, så om jag ska vara så jävla envis så får jag vara det fullt ut.

Jobbiga jävlar är en historia om relationer, om de vi tycker är jobbiga och de vi kan stå ut med, dödssynder och vanliga hederliga misstag och så försöker jag göra det fartfyllt och roligt också. Ibland kanske jag lever för mycket i mitt eget huvud – kom ihåg att jag ju inte har någon redaktör – och är det någonstans där jag är oklar, låt mig veta det. Det är gratis att heja på, dela sitt gillande och misstyckande och framför allt att berätta för andra om den här fantastiska serien som alla borde läsa 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.