Sån’t man gör, del 8

Kraschen. Mitt eget fel. Håller på att uppdatera här. Det kommer ta ett litet tag. Det som hände var att jag försökte göra lite förbättringar, vilket slutade i ett cirkelresonemang för grundfilerna i wordpress. När jag försökte korrigera detta fick jag en MySQL-databas som inte riktigt kopplade rätt, jag rensade databaserna och det var ju smart. Inte. Så jag får börja om, inte från början. Men nästan. Alla filer ligger på servern, men ligger inte som poster, så det ska bara uppdateras lite fort 😉

Fredag kl 14: Det finns ett stort glapp mellan mitten av förra året fram till november/december. Jag kommer att jobba på det i mån av tid under helgen, det är snart uppe igen.

Under nästa vecka börjar det med stort D! Eller J. Jag har slut på korta äventyr och det som kommer nu är min bok! Uppdateringarna kommer från och med nu en gång i veckan och med en helsida istället för halvsida (man ger lite och man tar lite, hey?)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.