Nu händer det äntligen! Jobbiga jävlar som jag har jobbat på sedan 2009, publicerat här på hemsidan som webbserie och stött och blött nästan till oändlighet. Nu är det dags att slita av plåstret 🙂

Boken består inte bara av serien som är Zak och Ting och Jobbiga jävlar, men också text. Jag gillar ju att skriva, så ni får även skisser och texter om arbetet med albumet. Det har tagit lång tid och mycket har hänt under tiden så jag kan inte låta bli att skriva lite om det också.

Jobbiga jävlar, del 1

Zak och Ting befinner sig hos sina vänner Lovisa och Janne för en flärdfull fest i deras magnifika slott. Malin, en vän till Lovisa, verkar inte må så bra och ber om att få gå undan till ett annat rum för att gråta. Ting kan inte låta bli att försöka hjälpa till. Trots att de inte lärt känna Malin ger sig Ting tusan på att fixa Malin och relationen mellan Malin och hennes man. Zak vill helst inte blanda sig i, men hänger som vanligt på ändå. Det visar sig bli ett lite större projekt än någon av dem någonsin hade kunnat tänka sig.

Pris: 79:- Frakt tillkommer (45:-)

Förhandsboka ditt ex här! Du betalar ingenting nu, en faktura skickas med boken. Frakt tillkommer, men även presenter!

Exklusivt till förhandsbeställare

Till de som förhandsbokar första boken skickar jag även ett litet print i svartvitt samt en bilaga där alla referenser till detaljer i boken finns med. Den bilagan kommer att vara svår att få tag i för de som inte förhandsbeställer. Visst kommer det att finnas lite text med i boken, men här kommer det ännu mer.